De toekomst is landbouw.
Laten we het laten groeien.

MiiMOSA stelt bedrijven in staat zich concreet in te zetten voor de landbouwtransitie en zo een positieve impact te hebben op voedsel-, klimaat-, gezondheids- en energievraagstukken.

5 500

gefinancierde projecten

400 000

leden

80

miljoen euro ingezameld

Onze missie

Bedrijven in staat stellen deel te nemen aan de transitie in de landbouw

Bijdragen tot het ontstaan van duurzame projecten

Wij identificeren en begeleiden projectleiders die uw engagementen belichamen.

Betrokken raken bij de burgers

Wij maken het gemakkelijk voor u om betrokken te raken bij de projecten die bij u passen.

Positief communiceren

Wij meten de impact van uw engagement en creëren communicatiemiddelen op maat.

We hebben onze impact gemeten

Dankzij de antwoorden van bijna 5.000 leden van onze gemeenschap kunnen wij met trots bevestigen dat MiiMOSA een hefboom is voor burgers en projecthouders die actoren van de transitie willen worden, maar ook voor onze partners die meer dan 20% van de op MiiMOSA begeleide projecten medefinancieren.

Het verslag downloaden

Onze impactvolle samenwerkingen

Getuigenissen

Laurent VALLÉE
Secrétaire Général de Carrefour

Notre engagement avec MiiMOSA est une nouvelle étape que Carrefour ambitionne dans son projet d'accompagnement de la transition agricole. Elle est attendue non seulement par nos partenaires producteurs mais aussi par les consommateurs.

Voir le site Carrefour
Emmanuel MARILL
Directeur Général d’Airbnb France

Nous avons souhaité nous associer avec à MiiMOSA dans le but de soutenir le développement de l'agritourisme pour faire découvrir aux voyageurs français et internationaux la richesse de la France dans ce domaine, et permettre aux agriculteurs de diversifier leurs revenus.

Voir le site Airbnb
Amandine RASSAT
Directrice générale LASCAD de L’Oréal

Accompagner des agriculteurs dans leurs projets d’agriculture bio ou en conversion dans le bio s’inscrit dans notre démarche d’engagement sur La Provencale pour un monde plus bio. MiiMOSA nous permet de soutenir et développer les projets en Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Voir le site L'Oréal

Het mooie verhaal

met Les 3 Chouettes

In 2016 creëerden de dynamische Delphine en Elodie het project Les Trois Chouettes waarbij ze zich laten leiden door drie engagementen: biologisch, lokaal en pep's. Dit alles voor één doel: hun impact maximaliseren en de #1 biologische groente in bokaal worden!

Pickles, de eerste productlijn die in 2016 werd gelanceerd, wordt gevolgd door mezzes en ketchups. Perfecte duurzame alternatieven voor de paradepaardjes van het aperitief.

Dankzij hun fondsenwerving op MiiMOSA hebben Delphine en Elodie 180 000 euro kunnen inzamelen bij 270 geëngageerde burgers. Ze werden ook financieel gesteund door Carrefour in het kader van de samenwerking #JeParticipe die zich inzet voor de voedseltransitie en ze zullen binnenkort worden vermeld in de biologische winkels van Carrefour.

Alles wat u moet weten

Ons team deelt zijn nieuws en dat van de sector met u.

Lees meer

Betrek uw bedrijf bij de transitie.